Bike Odyssey 2023: 15 - 17 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα

Bike Odyssey 2017: Τα πρόσωπα

all bo 17

Σίγουρα σε ένα τόσο απαιτητικό και μοναδικό αγώνα όπως το Bike Odyssey κάθε ένας από τους συμμετέχοντες ξεχωρίζει για τον άθλο στον οποίο παίρνει μέρος. Και μόνο η συμμετοχή και η προσωπική εμπειρία σε μία τέτοια δοκιμασία είναι μοναδική και αξίζει επιβράβευση.
Υπάρχουν βέβαια ανάμεσα στους συμμετέχοντες αθλητές κάποιοι οι οποία χρίζουν ειδικής αναφοράς. Ο λόγος για τους παρακάτω:


samoladas fragkoulisΑντώνης Σαμολαδάς, Γιώργος Φραγκούλης, Γιώργος Τσουλουχάς, Θοδωρής Κοτόπουλος, συμμετείχαν για 5η συνεχόμενη χρονιά! Φανατικοί του αγώνα έχουν γίνει οι τέσσερις παραπάνω αθλητές που δεν έχουν χάσει ούτε μία διοργάνωση. Μάλιστα ο Αντώνης Σαμολαδάς μαζί με τον Γιώργο Φραγκούλη αποτελούν τη μόνη ομάδα (www.vita4you.gr) που ολοκλήρωσε όλα τα στάδια χωρίς καμία ποινή!

 

kotopoulostsoulouhas

 

 
8day 2Μιχάλης Παπασάββας – Ορφανουδάκης (Ekstratis). Είναι οι μεγάλοι νικητές του Bike Odyssey. Με επιδόσεις που εντυπωσίασαν κατάφεραν να επικρατήσουν και αν κατακτήσουν την πρώτη θέση του αγώνα. Η μπλε φανέλα του πρωτοπόρου ήταν στην κατοχή τους για 7 από τα 8 στάδια του αγώνα.

 

 

 


voreio 3day 2Δάφνης Δημήτρης – Ματσούκας Ελευθέριος (Ν. Π.Ο. Χαλκίδας), Οι νικητές του 3-Day North Odyssey. Μία πολύ καλή ομάδα που έκανε το τρία στα τρία και στέφτηκε νικήτρια του αγώνα ολοκληρώνοντας και τα τρία στάδια στην πρώτη θέση.

 

 

 

 


notio 3day 2Φλαριώτης Γιώργος - Κουτσοθανάς Σταύρος (Mirmidones). Στον 3ήμερο αγώνα 3-Day South Odyssey πρώτη τερμάτησε η ομάδα “ Μιρμιδόνες” με τους Φλαριώτη Γιώργο και Κουτσοθανά Σταύρο, οι οποίοι έκαναν το απόλυτο τρεις στις τρεις νίκες και κατέκτησαν φυσικά την πρώτη θέση και στη Γενική Κατάταξη και την πορτοκαλί φανέλα.

 

 

Ζύλης Πέτρος - Ο νικητής του 1-Day North Odyssey!

1day voreio 2

 

Ντρέλλιας Γιώργος- Ο νικητής του 1-Day South Odyssey!

notio 1day 2

Αναζήτηση στα νέα

Το BikeOdyssey είναι ένας 8ήμερος XC (Cross Country) ποδηλατικός αγώνας που διασχίζει την οροσειρά της Πίνδου. Είναι ο δυσκολότερος αγώνας στην Ελλάδα και ένας από τους δυσκολότερους παγκοσμίως.

Newsletter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα λαμβάνετε τα ενημερωτικά emails του BikeOdyssey.

Επικοινωνία

Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 31, Γέρακας Αττικής, 15344
Ώρες Γραφείου:
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 20:00

 

+30 210 6613120
info@bikeodyssey.gr

 

Fast Stats

Some fast stats:

620

Km

19 800

elevation gain

57

villages

8

days