Φωτιά η 7η ημέρα του Bike Odyssey!

Εκτύπωση

day5 57

 

Χαμός για την πρωτιά στον 8-ήμερο.

Αφενός πέντε ομάδες κινούνται πολύ κοντά μεταξύ τους με τους δύο κυνηγούς της πρώτης θέσης στη συνολική κατάταξη να βρίσκονται στο προπορευόμενο group αλλά όχι στις πρώτες θέσεις. Η διαφορά τα ανάμεσα στους Pedal Force One και BikeBoard στη συνολική βαθμολογία είναι στα τέσσερα λεπτά και το σημερινό με το αυριανό στάδιο είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Σημαντικό ρόλο παίζει στην τακτική των δύο ομάδων και η ιδιομορφία των τελευταίων σταδίων. Το σημερινό στάδιο είναι μία απόσταση πολλών χιλιομέτρων, ορεινό στο μεγαλύτερο κομμάτι του, και αποτελεί περισσότερο αγώνα αντοχής. Από την άλλη το αυριανό στάδιο είναι στο μεγαλύτερο κομμάτι του κατηφορικό και αποτελεί τη δεύτερη μικρότερη απόσταση του Bike Odyssey (56,5 χλμ). Στο 5ο στάδιο του αγώνα, που αποτελούσε τη μικρότερη σε έκταση διαδρομή, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει ποτέ μεγάλο προβάδισμα από την άλλη ακριβώς εξαιτίας του μικρού της διαδρομής.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται  λοιπόν η τακτική που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης διαδρομής.

 

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Για περισσότερες εξελίξεις αναμένετε νεότερα στην ιστοσελίδα μας.

Για να δείτε τα αποτελέσματα σε ζωντανή αναμετάδοση επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση.